Fiti Partenerul Nostru Pe Facebook
Service Auto Multibrand Transport Turistic Autocar
Contact
Pagina Principala Service Auto Multibrand Transport Turistic Autocar
Cere oferta revizie
Programare On-line
Service auto multibrand

Infiintat in anul 2006, service-ul auto Delta International a patruns pe piata prin calitatea serviciilor si asistenta tehnica conform standardelor europene.


Experienta anilor combinata cu personalul specializat in domeniul de activitate au generat obtinerea unor timpi redusi pentru operatiunile de reparatii si intretinere, precum si a unor rezultate de un inalt nivel calitativ. Contractele cu numerosi furnizori de piese din Germania, Anglia, Suedia, Olanda, Franta, Spani, Italia si Turcia, precum si numarul mare al partenerilor asiguratori permit realizarea lucrarilor in cel mai scurt timp, iar toate informatiile legate de costuri sunt puse in permanenta la dispozitia clientului, acesta avand posibiitatea cunoasterii anticipate a implicatiilor financiare.

Service auto multimarca este autorizat RAR la nivelul anului 2014 pentru un numar de 21 de marci de autovehicule , avand gradul I-IV de reparatie. Activitea unitatii reparatoare se desfasoara pe o suprafata de aproximativ 2500 m2 spatii de lucru si 800 m2 spatii de parcare utilizand. concomitant 33 de posturi de lucru impartite astfel : 12 posturi de mecanica pe elevator, 6 posturi de vopsitorie, 12 posturi de caroserie , 2 posturi de geometrie roti, un post de electrica si A/C.

Unitatea service detine linie ITP pentru clasele I-III, respective autoturisme, autoutilitare , autoturisme pe gaz, microbuze, autobuze si autocamioane.
Se pot face operatiuni complexe de centrare si redresare caroserii, sasiuri si inlocuiri motoare si cutii de viteza. Toti lucratorii si toate aceste posture au supraveghere video permanenta din receptia de service. Referitor la instrumentarea dosarelor de dauna, va informam ca aceasta se face online cu centrele de daune principale din Bucuresti in cel mai scut timp.

Incepand cu anul 2014, societatile de asigurari Allianz, Asirom, Generali, FATA Generali, Omniasig si Uniqa au program de instrumentare daune saptamanal cu specialisti in cadrul noului centru de daune deschis la aceeasi adresa cu unitatea reparatoare.

acasa
2012 Delta International
Toate drepturile rezervate
service auto multibrand
transport turistic autocar
cere oferta revizie
programari on-line
harta site
contact
Fenopy Gazduire WebGazduit de Fenopy.ro
Servere VDS - Gazduire web
Stocare date - Domenii